Герой срещу магьосник

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Герой срещу магьосник

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Герой срещу магьосник

Герой срещу магьосник Комбинирай три или повече топки от един и същ цвят, за да ги унищожиш и да изчистиш полето. В играта има три вида бонуси, които можеш да получиш. С унищожаването на топките, получаваш енергия, когато запълниш енергийното поле, ще получчиш бонус. Помогни на героя да победи магьосника за ограниченото време, което имаш.

Използвай мишката за изстрелване на топките. Видео упътване

Герой срещу магьосник

Играй онлайн Герой срещу магьосник (Hero vs Magi) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Герой срещу магьосник е онлайн игра с комбиниране, от категория Логически.

Можеш да играеш Герой срещу магьосник на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Герой срещу магьосник (Hero vs Magi) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Герой срещу магьосник не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Герой срещу магьосник е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 789 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg