Сладки дрехи за Барби

регистрация
Игри онлайн Барби игри

Сладки дрехи за Барби

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Сладки дрехи за Барби

Сладки дрехи за Барби Кати е много известен моден дизайнер и работи като такава откакто се е дипломирала. Нейните творения са много оригинални и много звезди искат да носят нейните рокли. Тя е също така и учител в университета за моден дизайн. Днес тя ще те научи как да направиш модни дрехи за Барби онлайн.

- играе се с мишката
Видео упътване

Сладки дрехи за Барби

Играй онлайн Сладки дрехи за Барби (Cute Girls Design clothes for Barbie) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Сладки дрехи за Барби е онлайн игра с барби, моден дизайнер, обличане, от категория За момичета.

Можеш да играеш Сладки дрехи за Барби на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Сладки дрехи за Барби (Cute Girls Design clothes for Barbie) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Сладки дрехи за Барби не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Сладки дрехи за Барби е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 2K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg