Спаси принцесата Любовен триъгълник

регистрация
Игри онлайн Спаси принцесата игри

Спаси принцесата Любовен триъгълник

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Спаси принцесата Любовен триъгълник

Спаси принцесата Любовен триъгълник Спаси принцесата Любовен триъгълник Играй с принца и му помогни да занесе вълшебния елексир до жабата, за да спаси принцесата. Не позволявай на другите принцове да спасят принцесата и се отърви от тях.

Използвай мишката за поставяне на предмети на пътеката и стартиране на движението. Видео упътване

Спаси принцесата Любовен триъгълник

qrcode Играй онлайн Спаси принцесата Любовен триъгълник (Save the Princess Love Triangle) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Спаси принцесата Любовен триъгълник е онлайн игра с спаси принцесата, принцеса, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Спаси принцесата Любовен триъгълник на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Спаси принцесата Любовен триъгълник (Save the Princess Love Triangle) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Спаси принцесата Любовен триъгълник може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Спаси принцесата Любовен триъгълник не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Спаси принцесата Любовен триъгълник е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 748 пъти.

Последни събития

hybrian
hybrian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година
pokata
pokata гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 8 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg