Чудовището трябва да умре

регистрация
Игри онлайн Чудовището трябва да умре игри

Чудовището трябва да умре

Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Чудовището трябва да умре

Чудовището трябва да умре Чудовището трябва да умре Играй с малките чудовища в тази онлайн логическа игра. Целта в играта е да бутнеш чудовището от платформите. Събери плодовете, за да получиш допълнителни точки в играта. Ревю

- играе се с мишката
Видео упътване

Играйте с чудовища и много плодовеБлог
Играйте с чудовища и много плодовеИграйте със симпатичните чудовища в играта Чудовището трябва да умре (Monster must die). Тук трябва да накарате всички чудовища да паднат встрани от платформите, на които стоят. Има различни чудовища, на които можете да придавате различни движения. Те могат да летят, да се търкалят и други. Само трябва да натиснете с мишката върху тях. За да минете дадено...
Прочети още

Чудовището трябва да умре

Играй онлайн Чудовището трябва да умре (Monster Must Die) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Чудовището трябва да умре е онлайн игра с чудовището трябва да умре, чудовища, физика, от категория Логически.

Можеш да играеш Чудовището трябва да умре на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Чудовището трябва да умре (Monster Must Die) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Чудовището трябва да умре не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Чудовището трябва да умре е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

nedi_drift
nedi_drift добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 11 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg