Пристрастяващи удари

регистрация
Игри онлайн Футбол игри

Пристрастяващи удари

Направи любима
4
Гласувай: 
 4.5 5 (79 гласа)

Пристрастяващи удари

Пристрастяващи удари
Пристрастяващи удари Играй футбол и изпълнявай свободни удари в тази онлайн спортна игра. Изпълни свободия удар във всяко едно ниво, така че да вкараш гол на вратаря.

Използвай мишката за избор на удар. Видео упътване

Пристрастяващи удари

Играй онлайн Пристрастяващи удари (Addicta Kicks) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пристрастяващи удари е онлайн игра с футбол, свободни удари, от категория Спорт.

Можеш да играеш Пристрастяващи удари на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пристрастяващи удари (Addicta Kicks) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Пристрастяващи удари не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пристрастяващи удари е оценена с оценка 4.5 от 5 с 79 гласа и е играна 17K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
peci
много яка игра! препоръчвам ви я! Happy
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg