Магически елексир Училище за вещици

регистрация
Игри онлайн Игри с топка

Магически елексир Училище за вещици

Направи любима
6
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Магически елексир Училище за вещици

Магически елексир Училище за вещици
Влез в училището за вещици и се научи да правиш магически еликсири в тази онлайн логическа игра. Изпрати магическите съставки към елексира и разбий всички елементи, които са тръгнали нагоре към теб. Разбий всички форми, преди да те достигнат, за да завършиш дадено ниво виграта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 10205
Сребърен медал
Точки 8025
Бронзов медал
Точки 4063
4
Точки 2902
5
Точки 2698
6
Точки 2628
7
Точки 2486
8
Точки 2331
9
Точки 1639
10
Точки 1544
Точки
Покажи още

Магически елексир Училище за вещици

qrcode Играй онлайн Магически елексир Училище за вещици (Magic Potion School for Witch) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Магически елексир Училище за вещици е онлайн игра с топка, рикошет, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Магически елексир Училище за вещици на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Магически елексир Училище за вещици (Magic Potion School for Witch) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Магически елексир Училище за вещици може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Магически елексир Училище за вещици не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Магически елексир Училище за вещици е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 210 пъти.

Последни събития

margoto_777
margoto_777 спечели 2698 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 час
Girolamo1977
Girolamo1977 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 15 часа
Girolamo1977
Girolamo1977 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 15 часа
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg