Надпревара с кула

регистрация
Игри онлайн Куп игри

Надпревара с кула

Направи любима
8
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)

Надпревара с кула

Надпревара с кула
Играй и построй колкото се може по-висока кула в тази онлайн игра. Покажи уменията и се съсредоточи, за да поставиш всеки слой от кулата колкото може по-точно. Частта от всеки слой ще бъде отрязана ако не съвпада с долния слой. Играта ще приключи, ако не можеш да поставиш повече слоеве на кулата. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Надпревара с кула

qrcode Играй онлайн Надпревара с кула (Tower Rush) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Надпревара с кула е онлайн игра с куп, умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Надпревара с кула на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Надпревара с кула (Tower Rush) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Надпревара с кула може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Надпревара с кула не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Надпревара с кула е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

czMoni
czMoni добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 10 часа
czMoni
czMoni спечели 43 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 10 часа
Без аватар
Seelenherz спечели 67 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 12 часа
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg