Геймърки Кенгуро водолаз

регистрация
Игри онлайн Геймърки игри

Геймърки Кенгуро водолаз

Геймърки Кенгуро водолаз
Геймърки Кенгуро водолаз Играй с кенгурото водолаз в тази игра от сериала Геймърки по Никелодеон. Гмурни се в океана с кенгурото и атакувай противниците, когато са близко. Печели точки и ги използвай за закупуване на подобрения. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.3 5 (46 гласа)
Златен медал
Точки 3841
Сребърен медал
Точки 2436
4
Точки 1996
5
Точки 1950
6
Точки 1860
Точки
Покажи още

Геймърки Кенгуро водолаз

Играй онлайн Геймърки Кенгуро водолаз (Game Shakers Scubaroo) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Геймърки Кенгуро водолаз е онлайн игра с геймърки, никелодеон, животни, подобрения, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Геймърки Кенгуро водолаз на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Геймърки Кенгуро водолаз (Game Shakers Scubaroo) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Геймърки Кенгуро водолаз може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Геймърки Кенгуро водолаз не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Геймърки Кенгуро водолаз е оценена с оценка 4.3 от 5 с 46 гласа. Играта е добавена от zemena и е играна 12K пъти.

Избрани игри

Последни събития

vengas
vengas спечели 1950 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
FIL_06
FIL_06 спечели 273 точки (13 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat