Неонов лабиринт

регистрация
Игри онлайн Лабиринт игри

Неонов лабиринт

Неонов лабиринт
Проемени цвета си и мени през преградите на лабиринта до изхода в играта. Намери правилния път и бъди колкото се може по-бърз, за да спечелиш повече точки. Трябва да стигнеш до края на играта, за да запишеш резултата си.

Използвай мишката за управление. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (5 гласа)

Неонов лабиринт

Играй онлайн Неонов лабиринт (Neon Maze) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Неонов лабиринт е онлайн игра с лабиринт, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Неонов лабиринт на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Неонов лабиринт (Neon Maze) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Неонов лабиринт може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Неонов лабиринт не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Неонов лабиринт е оценена с оценка 5 от 5 с 5 гласа. Играта е добавена от flashigri и е играна 3K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Kami75rr спечели 7672 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 седмици
blade
blade спечели 20760 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat