Хана Монтана Доставки на плажа

регистрация
Игри онлайн Майли Сайръс игри

Хана Монтана Доставки на плажа

Хана Монтана Доставки на плажа
Хана Монтана Доставки на плажа Помогни на Джаксън - брата на Хана Монтана, да сервира напитки на плажа в магазина на Рико. Майли, Оливър, Лили и неговия баща са неговите най-добри клиенти. Те се появяват всеки ден на плажа и поръчват освежителни напитки. Джаксън ще се нуждае от твоята помощ, за да успее да достави всичко на време без да го разлее в жегата на плажа.

Използвай стрелките за движение, space за взимане на напитка от бара и доставяне. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 2.6 5 (36 гласа)
Златен медал
Точки 24490
Сребърен медал
Точки 22190
Бронзов медал
Точки 13060
4
Точки 6655
5
Точки 6630
6
Точки 1100
Точки
Покажи още

Хана Монтана Доставки на плажа

Играй онлайн Хана Монтана Доставки на плажа (Hannah Montana Jackson's Beach Treat Delivery) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Хана Монтана Доставки на плажа е онлайн игра с майли сайръс, хана монтана, дисни, симулация на работа, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Хана Монтана Доставки на плажа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хана Монтана Доставки на плажа (Hannah Montana Jackson's Beach Treat Delivery) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Хана Монтана Доставки на плажа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Хана Монтана Доставки на плажа е оценена с оценка 2.6 от 5 с 36 гласа. Играта е добавена от jessie и е играна 25K пъти.

Избрани игри

Последни събития

cwc
cwc спечели 300 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
johnbas66 спечели 22190 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Katq
Katq спечели 13060 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat