Асо пика Лято

регистрация
Игри онлайн Асо пика игри

Асо пика Лято

Асо пика Лято
Асо пика Лято Играй в тази лятна слънчева игра на пасианс и подреди картите по ред. Премахни всички карти от полето и завърши играта. Можеш да премахваш само карта, която е съседна на показаната отдолу. Ако няма карти за премахване, можеш да отвориш нова карта от тестето.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
8
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 2268100
Сребърен медал
Точки 2061100
Бронзов медал
Точки 1081100
4
Точки 880400
5
Точки 577800
6
Точки 464700
Точки
Покажи още

Асо пика Лято

Играй онлайн Асо пика Лято (The Ace of Spades Summer) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Асо пика Лято е онлайн игра с асо пика, пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Асо пика Лято на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Асо пика Лято (The Ace of Spades Summer) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Асо пика Лято може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Асо пика Лято не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Асо пика Лято е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 7K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
SLENG спечели 7100 точки (49 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
1erinxtina спечели 50300 точки (45 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
dinko1 спечели 2268100 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat