Мики ябълкова градина

регистрация
Игри онлайн Мики Маус игри

Мики ябълкова градина

Направи любима
Гласувай: 
 4.5 5 (8 гласа)

Мики ябълкова градина

Мики ябълкова градина
Играй с Мики Маус в неговата ябълкова градина в тази онлайн игра. Помогни на Мики Маус да пренесе кошницата на правилното място, за да събере падащите ябълки. Не пускай ябълките да паднат на земята, в противен случай ще изгубиш един живот. Имаш общо три живота в играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Бронзов медал
Точки 299
4
Точки 292
5
Точки 271
6
Точки 257
7
Точки 245
8
Ece
Точки 239
9
Точки 228
10
Точки 226
Точки
Покажи още

Мики ябълкова градина

Играй онлайн Мики ябълкова градина (Mickey Apple Garden) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Мики ябълкова градина е онлайн игра с мики маус, събиране, ябълки, плодове, от категория Детски.

Можеш да играеш Мики ябълкова градина на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Мики ябълкова градина (Mickey Apple Garden) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Мики ябълкова градина не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Мики ябълкова градина е оценена с оценка 4.5 от 5 с 8 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Tasosdecoration
Tasos спечели 2992 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
taca68 спечели 141 точки (16 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Mario_Karlovo
Mario_Karlovo спечели 110 точки (18 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg