Лудия лабиринт

регистрация
Игри онлайн Умения игри

Лудия лабиринт

Лудия лабиринт
Влез в лудия лабиринт и намери пътя до изхода в тази онлайн игра. Покажи своите умения и избегни капаните от началото до края на лабиринта във всяко ниво от играта.

Използвай мишката за управление. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.3 5 (3 гласа)

Лудия лабиринт

Играй онлайн Лудия лабиринт (Crazy Maze) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Лудия лабиринт е онлайн игра с умения, лабиринт, от категория Логически.

Можеш да играеш Лудия лабиринт на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Лудия лабиринт (Crazy Maze) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Лудия лабиринт не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Лудия лабиринт е оценена с оценка 4.3 от 5 с 3 гласа. Играта е добавена от flashigri и е играна 2K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 0 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 5 дни

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat