Соник екстрийм 2

регистрация
Игри онлайн Соник игри

Соник екстрийм 2

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.5 5 (8 гласа)

Соник екстрийм 2

Соник екстрийм 2 Играй със Соник и неговите приятели в тази класическа онлайн игра с платформи. Избери герой и влез започни своето приключение. Събирай пръстените в играта и помеди противниците по пътя.

- движение
Видео упътване

Соник екстрийм 2

Играй онлайн Соник екстрийм 2 (Sonic Extreme 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Соник екстрийм 2 е онлайн игра с соник, платформи, класически, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Соник екстрийм 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Соник екстрийм 2 (Sonic Extreme 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Соник екстрийм 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Соник екстрийм 2 е оценена с оценка 4.5 от 5 с 8 гласа и е играна 8K пъти.

Последни събития

kiki-li
kiki-li добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 12 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg