Скачай по акулите

регистрация
Игри онлайн Финиъс и Фърб игри

Скачай по акулите

Скачай по акулите Скачай по акулите Лятото наближава и Финиъс и Фърб ще приготвят едно ново предизвикателство с акули. В тази игра можеш да играеш във водата с много герои на Дисни. Избери си герои и ги изстреляй по платформата във водата, където ще трябва да скачаш по акулите и да се задържиш колкото може по-дълго в играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.7 5 (10 гласа)

Скачай по акулите

Играй онлайн Скачай по акулите (Jump the Shark) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Скачай по акулите е онлайн игра с финиъс и фърб, дисни, акули, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Скачай по акулите на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скачай по акулите (Jump the Shark) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Скачай по акулите може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Скачай по акулите не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Скачай по акулите е оценена с оценка 4.7 от 5 с 10 гласа. Играта е добавена от zemena и е играна 7K пъти.

Избрани игри

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat