Уинкс срещу Трикс

регистрация
Игри онлайн Уинкс игри

Уинкс срещу Трикс

Уинкс срещу Трикс Феите от Уинкс се изправят в игра на топки срещу Трикс в тази игра. Твоята задача е да помогнеш на феите да победят, като прехвърлиш всички топки откъм правилната страна. Пропусни червените топки в червеното поле и прехвърли всички сини черепи в синьото поле отдясно. Мести пролуката в средата на полето, за да пропускаш топките.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.5 5 (11 гласа)

Уинкс срещу Трикс

Играй онлайн Уинкс срещу Трикс (Winx vs Trix) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Уинкс срещу Трикс е онлайн игра с уинкс, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Уинкс срещу Трикс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Уинкс срещу Трикс (Winx vs Trix) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Уинкс срещу Трикс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Уинкс срещу Трикс е оценена с оценка 4.5 от 5 с 11 гласа. Играта е добавена от legoland и е играна 8K пъти.

Избрани игри

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat