Наследниците Островът на изгубените

регистрация
Игри онлайн Наследниците игри

Наследниците Островът на изгубените

Наследниците Островът на изгубените
Наследниците Островът на изгубените Помогни на Мал, Джей, Еви и Карлос да тичат по улиците на острова на изгубените. Тичай и изпълнявай номера с героите от филма Наследниците на Дисни. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Направи любима
8
Гласувай: 
 4.2 5 (60 гласа)
Златен медал
Точки 912677
Сребърен медал
Точки 491261
Бронзов медал
Точки 485972
4
Точки 419064
5
Точки 275521
6
Точки 230120
Точки
Покажи още

Наследниците Островът на изгубените

Играй онлайн Наследниците Островът на изгубените (Descendants Isle of the Lost Rush) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Наследниците Островът на изгубените е онлайн игра с наследниците, филми, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Наследниците Островът на изгубените на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Наследниците Островът на изгубените (Descendants Isle of the Lost Rush) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Наследниците Островът на изгубените може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Наследниците Островът на изгубените не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Наследниците Островът на изгубените е оценена с оценка 4.2 от 5 с 60 гласа. Играта е добавена от miley и е играна 40K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
EvilGirl666 спечели 214401 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Без аватар
emilia спечели 4521 точки (30 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Katq
Katq спечели 19125 точки (25 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat