Легенди за опитомяване на дракон

регистрация
Игри онлайн Как да си дресираш дракон игри

Легенди за опитомяване на дракон

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.3 5 (28 гласа)

Легенди за опитомяване на дракон

Легенди за опитомяване на дракон Играй в тази игра от филма Как да си дресираш дракон и управлявай четири различни дракона. Опитоми драконите и премини всички препятсвия в играта.

Използвай стрелките за движение, Z за скок, X за атака. Видео упътване

Легенди за опитомяване на дракон

Играй онлайн Легенди за опитомяване на дракон (Dragon Training Legends) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Легенди за опитомяване на дракон е онлайн игра с как да си дресираш дракон, дракони, анимационни герои, картун нетуърк, филми, от категория Екшън.

Можеш да играеш Легенди за опитомяване на дракон на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Легенди за опитомяване на дракон (Dragon Training Legends) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Легенди за опитомяване на дракон не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Легенди за опитомяване на дракон е оценена с оценка 4.3 от 5 с 28 гласа и е играна 11K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg