Атаката на кучетата роботи

регистрация
Игри онлайн Реактивните момичета игри

Атаката на кучетата роботи

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)

Атаката на кучетата роботи

Атаката на кучетата роботи Играй с реактивните момичета и спри атаката на кучетата роботи в града. Моджо Джоджо е отвлякал всички кучета в Таунсвил и ги е превърнал в роботи, които да подсилят неговата армия. Само реактивните момичета могат да се справят със ситуацията. Лети в небето над града и победи кучетата роботи, за да се превърнат отново в нормални животни.

Използвай стрелките за движение, X за смяна на момичетата, space за атака. Видео упътване

Атаката на кучетата роботи

Играй онлайн Атаката на кучетата роботи (Attack of the Puppybots) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Атаката на кучетата роботи е онлайн игра с реактивните момичета, картун нетуърк, анимационни герои, от категория Екшън.

Можеш да играеш Атаката на кучетата роботи на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Атаката на кучетата роботи (Attack of the Puppybots) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Атаката на кучетата роботи не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Атаката на кучетата роботи е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 2K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg