Тренировка за летене с феи

регистрация
Игри онлайн Уинкс игри

Тренировка за летене с феи

Тренировка за летене с феи
Лети в небето с феята от Уинкс Клуб и избягвай препятсвията по пътя. Стигни колкото може по-надалеко и запиши резултата си в класацията.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.2 5 (27 гласа)
Златен медал
Точки 1200
Бронзов медал
Точки 1125
4
Точки 1025
5
Точки 975
6
Точки 950
Точки
Покажи още

Тренировка за летене с феи

Играй онлайн Тренировка за летене с феи (Fairy Flight Training) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Тренировка за летене с феи е онлайн игра с уинкс, фея, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Тренировка за летене с феи на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Тренировка за летене с феи (Fairy Flight Training) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Тренировка за летене с феи не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Тренировка за летене с феи е оценена с оценка 4.2 от 5 с 27 гласа. Играта е добавена от julia2005 и е играна 12K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 1200 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Без аватар
diani2008 спечели 200 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
elle
elle спечели 75 точки (16 място)
Харесва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat