Уди на помощ

регистрация
Направи любима
1
Гласувай: 
 4.3 5 (13 гласа)

Уди на помощ

Уди на помощ Уди на помощ Рекс е пленил Бо Пийп и шериф Уди трябва да се притече на помощ. Играй с героите от анимационния филм Играта на играчките. Помогни на шериф Уди да се залюлее и да стигне до прозореца на Бо Пийп, за да я спаси и да спечели нейното сърце.

Използвай стрелките за засилване, space за скок. Видео упътване

Уди на помощ

Играй онлайн Уди на помощ (Woody to the Rescue) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Уди на помощ е онлайн игра с играта на играчките, филми, дисни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Уди на помощ на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Уди на помощ (Woody to the Rescue) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Уди на помощ не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Уди на помощ е оценена с оценка 4.3 от 5 с 13 гласа и е играна 5K пъти.

Последни събития

Без аватар
andreaastorga добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 6 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg