Никелодеон състезание със звезди

регистрация
Игри онлайн Никелодеон игри

Никелодеон състезание със звезди

Никелодеон състезание със звезди Запалете моторите и се състезавайте по пистите със своите любими герои от Никелодеон в тази онлайн състезателна игра. Никелодеон състезание със звезди е игра, в която ще можеш да се състезаваш с Никелодеон герои като СпонджБоб, Патрик, Хенри от Опасния Хенри, Бейб и Кензи от Геймърки, Алвин от Алвин и Катиричоците, Тими и Клоуи от Кръстници-вълшебници, костенурките нинджа, червения рейнджър от пауър рейнджърс или Томи Пикълс от Дребосъчетата. Събирай бонуси и внимавай за препятсвия на пистата. Спечели няколко състезания, за да отключиш всички герои виграта.

Използвай стрелките за ускоряване и смяна на пътеката. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.3 5 (32 гласа)

Никелодеон състезание със звезди

Играй онлайн Никелодеон състезание със звезди (Nickelodeon Racing Stars) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Никелодеон състезание със звезди е онлайн игра с никелодеон, i-карли, геймърки, спонджбоб, костенурките нинджа, пауър рейнджърс, кръстници-вълшебници, алвин и катеричоците, от категория Състезания.

Можеш да играеш Никелодеон състезание със звезди на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Никелодеон състезание със звезди (Nickelodeon Racing Stars) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Никелодеон състезание със звезди не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Никелодеон състезание със звезди е оценена с оценка 4.3 от 5 с 32 гласа. Играта е добавена от chika и е играна 17K пъти.

Избрани игри

Последни събития

melinda
melinda добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 3 месеца
boomgame
boomgame гласува за играта с 2 точки
Харесва миГласуване преди 3 месеца
FNAGFGamer
FNAGFGamer добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 4 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat