Стикмен Сам 4 Лепкава ситуация

регистрация
Игри онлайн Стикмен игри

Стикмен Сам 4 Лепкава ситуация

Стикмен Сам 4 Лепкава ситуация
Играй със Стикмен Сам и му помогни да изпълни своята мисия в играта. Стикмен Сам е таен агент, който има поредица от мисии за изпълнение. Използвай различни оръжия и помогни на героя да изпълни своята мисия във всяко ниво от играта.

Използвай А и D за движение наляво и надясно, S за клякане и вдигане на предмет, space за скок, мишката за прицелване, лявото копче на мишката за стрелба, W за нагоре, използване и грабване, Е и Q за смяна на оръжие. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 3.3 5 (3 гласа)

Стикмен Сам 4 Лепкава ситуация

Играй онлайн Стикмен Сам 4 Лепкава ситуация (Stickman Sam 4 Sticky Situation) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Стикмен Сам 4 Лепкава ситуация е онлайн игра с стикмен, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Стикмен Сам 4 Лепкава ситуация на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Стикмен Сам 4 Лепкава ситуация (Stickman Sam 4 Sticky Situation) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Стикмен Сам 4 Лепкава ситуация не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Стикмен Сам 4 Лепкава ситуация е оценена с оценка 3.3 от 5 с 3 гласа. Играта е добавена от flashigri и е играна 4K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
katja спечели 1571 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
gamermarii
gamermarii спечели 30 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
austinnbryan
austinnbryan спечели 1330 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat