Семейния пикник на Анна

регистрация
Игри онлайн Пикник игри

Семейния пикник на Анна

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Семейния пикник на Анна

Семейния пикник на Анна Ана и Кристоф са решили да отидат на пикник със своята малка дъщеря. Присъедини се към прекрасното семейство от Арандел и се погрижи за тяхното облекло. Облечи Ана и се убеди, че тя и нейното семейство изглеждат перфектно. Избери красиви дрехи и нови прически. Също така можеш да избереш и някои елементи от декорацията и къде да бъде пикника. Забавлявай се в тази онлайн игра с Кристоф, Ана и тяхната сладка дъщеря.

- играе се с мишката
Видео упътване

Семейния пикник на Анна

Играй онлайн Семейния пикник на Анна (Anna's Family Picnic) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Семейния пикник на Анна е онлайн игра с пикник, ана игри, замръзналото кралство, от категория За момичета.

Можеш да играеш Семейния пикник на Анна на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Семейния пикник на Анна (Anna's Family Picnic) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Семейния пикник на Анна не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Семейния пикник на Анна е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 822 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg