Бягство в мистериозен хотел

регистрация
Игри онлайн Бягство от стаята игри

Бягство в мистериозен хотел

Бягство в мистериозен хотел
Намираш се в мистериозен хотел и трябва да избягаш в тази приключенска онлайн игра. Намери уликите, които ще ти помогнат да намериш пътя навън от хотела.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 1869
Сребърен медал
Точки 1864
Бронзов медал
Точки 1023
Точки

Бягство в мистериозен хотел

Играй онлайн Бягство в мистериозен хотел (Mystery Hotel Escape) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бягство в мистериозен хотел е онлайн игра с бягство от стаята, хотел, посочване и щракване, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Бягство в мистериозен хотел на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бягство в мистериозен хотел (Mystery Hotel Escape) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Бягство в мистериозен хотел не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бягство в мистериозен хотел е оценена с оценка 4.5 от 5 с 2 гласа и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
anni спечели 1864 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 година
Без аватар
katja спечели 1869 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 година
Без аватар
katja спечели 1755 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat