Пиколо мендиджър на хотел

регистрация
Игри онлайн Хотел игри

Пиколо мендиджър на хотел

Направи любима
2
Гласувай: 
 4 5 (3 гласа)

Пиколо мендиджър на хотел

Пиколо мендиджър на хотел
Захващай се за работа в своя собствен хотел, където ти си пиколо. Твоята задача е да помогнш на гостите на хотела да стигнат до своите стаи. Колкото по-бързо направиш това, толкова повече точки ще получиш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 7676
Сребърен медал
nnn
Точки 7300
Бронзов медал
Точки 7181
4
Точки 7153
5
Точки 6821
6
Точки 6668
Точки
Покажи още

Пиколо мендиджър на хотел

Играй онлайн Пиколо мендиджър на хотел (Bellboy Hotel Manager) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пиколо мендиджър на хотел е онлайн игра с хотел, симулация на работа, посочване и щракване, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Пиколо мендиджър на хотел на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пиколо мендиджър на хотел (Bellboy Hotel Manager) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Пиколо мендиджър на хотел не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пиколо мендиджър на хотел е оценена с оценка 4 от 5 с 3 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

radost0173
radost0173 спечели 6189 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 6 месеца
lsylsy
lsylsy гласува за играта с 2 точки
Харесва миГласуване преди 2 години
Katq
Katq спечели 6668 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 2 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg