Яростната атака на магьосника

регистрация
Игри онлайн Дисни игри

Яростната атака на магьосника

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Яростната атака на магьосника

Яростната атака на магьосника Играй с чирака на магьосника от филма на Дисни с Никълъс Кейдж и му помогни в битката срещу злите сили. Чиракът има още много да учи докато стане истински магьосник. Помогни му да увладее магиите и да победи във всички битки в играта. Взимай бонусите, които ще подобрят твоята защита, атака, живот или магия.

Използвай стрелките за движение, стрелка нагоре за избор на магия, space за използване на магия, задръж space за зареждане на магията. Видео упътване

Яростната атака на магьосника

Играй онлайн Яростната атака на магьосника (Sorcerer's Fiery Frenzy) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Яростната атака на магьосника е онлайн игра с дисни, филми, от категория Екшън.

Можеш да играеш Яростната атака на магьосника на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Яростната атака на магьосника (Sorcerer's Fiery Frenzy) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Яростната атака на магьосника не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Яростната атака на магьосника е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 3K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg