Никелодеон блок парти 2

регистрация
Игри онлайн Никелодеон игри

Никелодеон блок парти 2

Направи любима
5
Гласувай: 
 4.2 5 (118 гласа)

Никелодеон блок парти 2

Никелодеон блок парти 2
Никелодеон блок парти 2 Анимационните герои на Никелодеон са отново тук в забавна игра на дъска и много мини игри. Завърти зарчето и събери колкото може повече точки, за да спечелиш, и да завършиш пръв в играта. Избери твоя любим герой измежду СпонджБоб, Патрик, кострнурките нинджа, героите от сериала Харви Клюн, Прасе и Коза от сериала Прасе, коза, банан крикет. Играй много забавни мини игри и спечели надпреварата. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Никелодеон блок парти 2

qrcode Играй онлайн Никелодеон блок парти 2 (Nickelodeon Block Party 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Никелодеон блок парти 2 е онлайн игра с никелодеон, игри на дъска, анимационни герои, костенурките нинджа, спонджбоб, харви клюн, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Никелодеон блок парти 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Никелодеон блок парти 2 (Nickelodeon Block Party 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Никелодеон блок парти 2 може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Никелодеон блок парти 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Никелодеон блок парти 2 е оценена с оценка 4.2 от 5 с 118 гласа и е играна 64K пъти.

Последни събития

wikisbiskwiti
wikisbiskwiti спечели 22 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
Mario_Karlovo
Mario_Karlovo спечели 35 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
aVU
aVU спечели 28 точки (4 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg