Пасианс полумесец 2

регистрация
Игри онлайн Пасианс полумесец игри

Пасианс полумесец 2

Пасианс полумесец 2
Играй във втората част на тази игра с пасианс полумесец, забавна вариация на традиционната игра на пасианс. Премести всички карти от полето в основата. Подреди картите в центъра по ред от асо до поп и поповете надолу до аса.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
9
Гласувай: 
 4.2 5 (12 гласа)

Пасианс полумесец 2

Играй онлайн Пасианс полумесец 2 (Crescent Solitaire 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пасианс полумесец 2 е онлайн игра с пасианс полумесец, пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Пасианс полумесец 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пасианс полумесец 2 (Crescent Solitaire 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пасианс полумесец 2 може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Пасианс полумесец 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пасианс полумесец 2 е оценена с оценка 4.2 от 5 с 12 гласа. Играта е добавена от nana и е играна 57K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Ingo спечели 430 точки (20 място)
Харесва миТочки преди 9 часа
Без аватар
jenny7777 спечели 480 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
elizabethd
elizabethd спечели 480 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat