Пасианс полумесец

регистрация
Игри онлайн Пасианс полумесец игри

Пасианс полумесец

Направи любима
17
Гласувай: 
 4.1 5 (68 гласа)

Пасианс полумесец

Пасианс полумесец
Играй тази забавна игра с карти в полумесец. Това е разновидност на традиционната игра на пасианс. Премести всички карти от полето в основата. Подреди картите в центъра по ред от асо до поп и поповете надолу до аса.

- играе се с мишката
Видео упътване

Пасианс полумесец

qrcode Играй онлайн Пасианс полумесец (Crescent Solitaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пасианс полумесец е онлайн игра с пасианс полумесец, пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Пасианс полумесец на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пасианс полумесец (Crescent Solitaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пасианс полумесец може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Пасианс полумесец не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пасианс полумесец е оценена с оценка 4.1 от 5 с 68 гласа и е играна 253K пъти.

Последни събития

Без аватар
ogni спечели 480 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 ден
Без аватар
kokotan спечели 480 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
annelili спечели 480 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg