Война с бойни кораби

регистрация
Игри онлайн Игри с кораби

Война с бойни кораби

Война с бойни кораби Играй в тази стратегическа игра с бойни кораби и победи противника. Подреди твоите бойни кораби на полето и атакувай противника, като се опиташ да откриеш неговите кораби. Печели този, който унищожи всички кораби на противника първи.

Използвай мишката за поставяне на корабите и хвърляне на бомби. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 1.4 5 (15 гласа)

Война с бойни кораби

Играй онлайн Война с бойни кораби (Battleship War) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Война с бойни кораби е онлайн игра с кораби, игри на дъска, в мрежа, мобилни, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Война с бойни кораби на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Война с бойни кораби (Battleship War) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Война с бойни кораби може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Война с бойни кораби не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Война с бойни кораби е оценена с оценка 1.4 от 5 с 15 гласа. Играта е добавена от ludmila и е играна 6K пъти.

Избрани игри

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat