Здрава лодка

регистрация
Игри онлайн Игри с лодки

Здрава лодка

Направи любима
1
Гласувай: 
 3 5 (4 гласа)

Здрава лодка

Здрава лодка
Управлявай моторната лодка в тази онлайн игра. Премини през коридорите във водата и стигни до изхода във всяко ниво. Бъди бърз и избегни препятсвията и експлозивите във водата. В играта има 30 нива с нарастваща трудност. В края на играта можеш да запишеш резултата си.

Използвай стрелките за управление на лодката, space за стрелба. Видео упътване

Златен медал
Точки 41579
Сребърен медал
Точки 36829
Бронзов медал
Точки 35048
Точки

Здрава лодка

Играй онлайн Здрава лодка (Bumper Craft) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Здрава лодка е онлайн игра с лодки, от категория Състезания.

Можеш да играеш Здрава лодка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Здрава лодка (Bumper Craft) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Здрава лодка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Здрава лодка е оценена с оценка 3 от 5 с 4 гласа и е играна 7K пъти.

Последни събития

Без аватар
dj_flash добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 11 месеца
Без аватар
dj_flash спечели 35048 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 11 месеца
docs
docs спечели 36829 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg