Смеси топките

регистрация
Игри онлайн Игри с топка

Смеси топките

Направи любима
Гласувай: 
 4 5 (1 глас)

Смеси топките

Смеси топките Целта в тази игра подобна на маджонг е да изчистиш всички топки от полето. Можеш да комбинираш топките с еднакви цветове, за да ги премахнеш. Можеш също да комбинираш топки с различни цветове, за да образуваш нов цвят топка. Можеш да свързваш само топки, които са свободни отстрани, както в играта на маджонг.Използвай мишката за игра.

- играе се с мишката
Видео упътване

Смеси топките

Играй онлайн Смеси топките (Blend a Ball) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Смеси топките е онлайн игра с топка, комбиниране, маджонг, от категория Логически.

Можеш да играеш Смеси топките на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Смеси топките (Blend a Ball) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Смеси топките не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Смеси топките е оценена с оценка 4 от 5 с 1 гласа и е играна 1K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg