Уондър Галактическо спасение

регистрация
Игри онлайн Уондър игри

Уондър Галактическо спасение

Направи любима
Гласувай: 
 4.1 5 (12 гласа)

Уондър Галактическо спасение

Уондър Галактическо спасение Играй с Уондър и Силвия и им помогни да спасят галактическите жители. Преодолей препятсвията в играта, атакувай противниците и победи лошите емоции на Лорд Хейтър.

Използвай стрелките за движение, space за атака. Видео упътване

Уондър Галактическо спасение

Играй онлайн Уондър Галактическо спасение (Wander over Yonder Galactic Rescue) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Уондър Галактическо спасение е онлайн игра с уондър, дисни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Уондър Галактическо спасение на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Уондър Галактическо спасение (Wander over Yonder Galactic Rescue) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Уондър Галактическо спасение не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Уондър Галактическо спасение е оценена с оценка 4.1 от 5 с 12 гласа и е играна 5K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg