Златотърсача Том

регистрация
Игри онлайн Миньор игри

Златотърсача Том

Златотърсача Том
Играй със златотърсача Том в златната мина и събери колкото може повече златни парчета. Изчакай точния момент, за да изстреляш въжето и да уцелиш златото. Бъди бърз и достигни целта в нивото преди времето да изтече. Временни бонуси могат да ти помогнат в играта, но купуването им от магазина ще намали твоя резултат.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.8 5 (5 гласа)
Златен медал
Точки 251173
Сребърен медал
Точки 62390
Бронзов медал
Точки 58805
4
Точки 24652
5
Точки 18967
6
Точки 6773
Точки
Покажи още

Златотърсача Том

Играй онлайн Златотърсача Том (Gold Miner Tom) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Златотърсача Том е онлайн игра с миньор, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Златотърсача Том на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Златотърсача Том (Gold Miner Tom) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Златотърсача Том може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Златотърсача Том не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Златотърсача Том е оценена с оценка 4.8 от 5 с 5 гласа и е играна 6K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
diana59 спечели 62390 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 22 часа
Без аватар
diani2008 спечели 58805 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
diani2008 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 6 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat