Карибски пирати Пиратски завоевания

регистрация
Игри онлайн Карибски пирати игри

Карибски пирати Пиратски завоевания

Направи любима
Гласувай: 
 3 5 (2 гласа)

Карибски пирати Пиратски завоевания

Карибски пирати Пиратски завоевания Играй с карибските пирати и завладей Седемте морета с Дейви Джоунс. Управлявай кораба в играта атакувай крайбрежните градове.

Използвай стрелките за управление на кораба, space за атака на град и призоваване на Кракена в битка, А и S за стралба с оръдията в режим на битка. Видео упътване

Карибски пирати Пиратски завоевания

Играй онлайн Карибски пирати Пиратски завоевания (Pirates of the Caribbean Pirate's Conquest) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Карибски пирати Пиратски завоевания е онлайн игра с карибски пирати, пирати, кораби, от категория Екшън.

Можеш да играеш Карибски пирати Пиратски завоевания на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Карибски пирати Пиратски завоевания (Pirates of the Caribbean Pirate's Conquest) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Карибски пирати Пиратски завоевания не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Карибски пирати Пиратски завоевания е оценена с оценка 3 от 5 с 2 гласа и е играна 2K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg