Дора изследователката Намери кученцата

регистрация
Игри онлайн Игри с Дора

Дора изследователката Намери кученцата

Направи любима
Гласувай: 
 4.1 5 (15 гласа)

Дора изследователката Намери кученцата

Дора изследователката Намери кученцата Днес е ден за игра с кученца и Дора трябва да намери всички кученца в тази онлайн игра. Дора и Бутс се нуждаят от супер обонянието на Перито, за да им помогне да надуши кученцата. Помогни на Дора и Бутс да намерят кученцата в играта.

Използвай стрелките за движение, space за скок. Видео упътване

Дора изследователката Намери кученцата

Играй онлайн Дора изследователката Намери кученцата (Dora the Explorer Find Those Puppies) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дора изследователката Намери кученцата е онлайн игра с дора игри, кучета, от категория Детски.

Можеш да играеш Дора изследователката Намери кученцата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дора изследователката Намери кученцата (Dora the Explorer Find Those Puppies) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Дора изследователката Намери кученцата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дора изследователката Намери кученцата е оценена с оценка 4.1 от 5 с 15 гласа и е играна 10K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg