Teнис

регистрация
Направи любима
4
Гласувай: 
 4.2 5 (5 гласа)

Teнис

Teнис Играй тенис в тази онлайн спортна игра. Играта започва с начален удар, след това трябва да връщаш всяка топка обратно в противниковото поле. Изпрати топката обратно, така че противникът да не може да я хване. Събери повече точки, за да спечелиш играта.

Използвай мишката за навигация, задръж лявото копче на мишката за избор на силата на удар, пусни лявото копче на мишката за удар. Видео упътване

Teнис

Играй онлайн Teнис (Tennis) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Teнис е онлайн игра с тенис, от категория Спорт.

Можеш да играеш Teнис на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Teнис (Tennis) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Teнис не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Teнис е оценена с оценка 4.2 от 5 с 5 гласа и е играна 6K пъти.

Последни събития

Без аватар
yesica гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg