Дора кралско спасение

регистрация
Игри онлайн Игри с Дора

Дора кралско спасение

Направи любима
Гласувай: 
 4.4 5 (37 гласа)

Дора кралско спасение

Дора кралско спасение Дора е на рицарска мисия в света на Дон Кихот, който се нуждае от помощ. Дон Кихот е заключен от злия магьосник Малбруно, който е откраднал магическите книги и ги е разпръснал в гората. Лейди рицар Дора ще се нуждае от твоята помощ, за да събере липсващите книги и да спаси Дон Кихот. Използвай чадъри от листа, подскачащи гъби, възглавници, пружиниращи клони и водни фонтани, за да преминеш през трите нива в играта. Язди коня и събирай книгите по своя път, за да спреш злия магьосник Малбруно.

Използвай стрелките за движение, space за скок. Видео упътване

Дора кралско спасение

Играй онлайн Дора кралско спасение (Dora's Royal Rescue) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дора кралско спасение е онлайн игра с дора игри, коне, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Дора кралско спасение на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дора кралско спасение (Dora's Royal Rescue) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Дора кралско спасение не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дора кралско спасение е оценена с оценка 4.4 от 5 с 37 гласа и е играна 14K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg