Дора приключение с пегас

регистрация
Игри онлайн Игри с Дора

Дора приключение с пегас

Направи любима
Гласувай: 
 4.3 5 (61 гласа)

Дора приключение с пегас

Дора приключение с пегас Дора и Бутс обичат да гледат съзвездията в нощото небе, а тази нощ съзвездието Пегас има нужда от помощ. Бащата на Дора я е научил, че съзвездията са звезди, които изглеждат като картинки в небето. Дора вижда съзвездия, които приличат на мечка, лъв, кит и на пегас. Изглежда, че има дъжд от падащи звезди и всички съзвездия падат, освен съзвездието Пегас. Съзвездието Пегас има нужда от помощта на Дора, за да намери своите изгубени приятели съзвездия. Помогни на Дора и Бутс да намерят изгубените съзвездия и ги върни обратно вкъщи.

Използвай стрелките за движение, space за използване на магическите звезди на пегаса. Видео упътване

Дора приключение с пегас

Играй онлайн Дора приключение с пегас (Dora Pegasus Adventure) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дора приключение с пегас е онлайн игра с дора игри, от категория Детски.

Можеш да играеш Дора приключение с пегас на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дора приключение с пегас (Dora Pegasus Adventure) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Дора приключение с пегас не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дора приключение с пегас е оценена с оценка 4.3 от 5 с 61 гласа и е играна 9K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg