Свържи плодовете 2

регистрация
Игри онлайн Свържи плодовете игри

Свържи плодовете 2

Свържи плодовете 2
Свържи плодовете 2 е продължение на тази вълнуваща игра с комбиниране, където твоята задача е да свържеш еднаквите плодове. Колкото по-големи вериги правиш, толкова повече точки ще получиш за дадения ход. Във всяко ниво има определен брой плодове, които трябва да свържеш. Ако се справиш с това и постигнеш висок резултат, ще спечелиш всичките три звезди в нивата от играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 4 5 (4 гласа)
Златен медал
Точки 13800
Сребърен медал
Точки 13120
Бронзов медал
Точки 12760
4
Точки 11840
5
Точки 10480
6
Точки 9060
Точки
Покажи още

Свържи плодовете 2

Играй онлайн Свържи плодовете 2 (Fruita Swipe 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Свържи плодовете 2 е онлайн игра с свържи плодовете, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Свържи плодовете 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Свържи плодовете 2 (Fruita Swipe 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Свържи плодовете 2 може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Свържи плодовете 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Свържи плодовете 2 е оценена с оценка 4 от 5 с 4 гласа и е играна 5K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Katq
Katq спечели 12760 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Без аватар
Kami75rr спечели 9060 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
dinko1 спечели 10480 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat