Приказен великден

регистрация
Игри онлайн Великденски игри

Приказен великден

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.6 5 (15 гласа)

Приказен великден

Приказен великден Играй с принцесите Елза, Ана, Рапунцел и Снежанка и им помогни да се приготвят за Великден. Играй няколко мини игри и събери яйца, боядисай яйцата и избери облекла за момичетата в тази Дисни игра.

- играе се с мишката
Видео упътване

Приказен великден

qrcode Играй онлайн Приказен великден (A Fairytale Easter) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Приказен великден е онлайн игра с великден, принцеса, елза, ана игри, снежанка, рапунцел, обличане, дисни, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Приказен великден на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Приказен великден (A Fairytale Easter) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Приказен великден може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Приказен великден не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Приказен великден е оценена с оценка 3.6 от 5 с 15 гласа и е играна 11K пъти.

Последни събития

nat
nat гласува за играта с 1 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години
nat
nat гласува за играта с 1 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години
chika
chika добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 7 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg