Бабуу пъзел на дъгата

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Бабуу пъзел на дъгата

Бабуу пъзел на дъгата
Помогни на сладките Бабуу животни в играта и направи колкото може повече линии. Твоята задача е да поставиш парчетата на полето и да направиш пълни вертикални или хоризонтални линии от едната страна до другата. Линиите ще изчезнат от полето, оставяйки повече място за нови животни. Бъди внимателен да не запълниш цялото поле или играта ще свърши. Опитай се да направиш двойна дъга за допълнителни точки и спечели колкото може повече точки в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 30500
Сребърен медал
Точки 25315
Бронзов медал
Точки 16568
4
Точки 16555
5
Точки 11652
6
Точки 782
Точки

Бабуу пъзел на дъгата

Играй онлайн Бабуу пъзел на дъгата (Baboo Rainbow Puzzle) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бабуу пъзел на дъгата е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Бабуу пъзел на дъгата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бабуу пъзел на дъгата (Baboo Rainbow Puzzle) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Бабуу пъзел на дъгата може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Бабуу пъзел на дъгата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бабуу пъзел на дъгата е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
katja спечели 15241 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
diani2008 спечели 782 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
margoto_777
margoto_777 спечели 25315 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat