Мечо Пух приятелско състезание

регистрация
Игри онлайн Игри с Мечо Пух

Мечо Пух приятелско състезание

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Мечо Пух приятелско състезание

Мечо Пух приятелско състезание Карай колело с Мечо Пух, Прасчо, Тигър и Йори и спечели приятелското състезание. Пусни се по хълмовете в гората и бъди колкото може по-бърз, за да изпревариш другите в играта. Можеш да избереш да караш колело с всеки от четирите героя Мечо Пух, Прасчо, Тигър или магарето Йори.

Използвай стрелките за управление на колелото, space за ускоряване. Видео упътване

Мечо Пух приятелско състезание

Играй онлайн Мечо Пух приятелско състезание (Pooh Friendly Race) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Мечо Пух приятелско състезание е онлайн игра с мечо пух, колело, от категория Състезания.

Можеш да играеш Мечо Пух приятелско състезание на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Мечо Пух приятелско състезание (Pooh Friendly Race) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Мечо Пух приятелско състезание не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Мечо Пух приятелско състезание е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 4K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg