Цапни заека

регистрация
Игри онлайн Игри със зайци

Цапни заека

Цапни заека
Играй в тази забавна онлайн игра и цапни заека преди твоя противник в играта. Зайците ще изкачат от магическата шапка и трябва да покажеш много бързи реакции, за да го удариш преди противника. Можеш да играеш играта срещу компютъра или срещу друг играч в игра за двама.

Използвай мишката или стрелките за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (6 гласа)

Цапни заека

Играй онлайн Цапни заека (Rabbit Punch) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Цапни заека е онлайн игра с зайци, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Цапни заека на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Цапни заека (Rabbit Punch) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Цапни заека може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Цапни заека не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Цапни заека е оценена с оценка 5 от 5 с 6 гласа и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 26 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Katq
Katq спечели 2 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
johnbas66 спечели 138 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat