Лего силни герои

регистрация
Игри онлайн Лего игри

Лего силни герои

Направи любима
Гласувай: 
 4.3 5 (30 гласа)

Лего силни герои

Лего силни герои Лего силни герои Присъедини се към силните супер герои на Лего, които гонят злодей в преследване с коли в тази онлайн игра. Започни с Батман, който гони Женета котка, след като тя е ограбила банката. Трябва да събереш точки в играта, за да отключиш нови герои и нови нива в играта. Можеш да играеш едно ниво няколко пъти, докато събереш необходимия брой точки за следващото. Можеш също да играеш в ролята на злодея и да избягаш на супер героя, преди да те хване.

- движение
Видео упътване

Лего силни герои

Играй онлайн Лего силни герои (Lego Mighty Micros) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Лего силни герои е онлайн игра с лего, супер герои, коли, батман, от категория Състезания.

Можеш да играеш Лего силни герои на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Лего силни герои (Lego Mighty Micros) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Лего силни герои не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Лего силни герои е оценена с оценка 4.3 от 5 с 30 гласа и е играна 7K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg