Вертикални герои

регистрация
Игри онлайн Игри с платформи

Вертикални герои

Вертикални герои
Играй с 5 различни героя и намери 30 различни магически предмета и 20 различни маски. Целта в играта е да спасиш кралската дъщеря от ръцете на злите гоблини. Отключи различни артефакти и открий нови умения за всеки от твоите герои. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Играч 1 използва стрелките за движение, space за атака. Играч 2 използва W, A и D за движение, shift за атака. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 2.2 5 (15 гласа)

Вертикални герои

Играй онлайн Вертикални герои (Vertical Drop Heroes) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Вертикални герои е онлайн игра с платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Вертикални герои на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Вертикални герои (Vertical Drop Heroes) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Вертикални герои не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Вертикални герои е оценена с оценка 2.2 от 5 с 15 гласа. Играта е добавена от borko2001 и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Katq
Katq спечели 0 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Iamapoopp
Iamapoopp добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 седмици
Без аватар
johnbas66 спечели 151 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat