Сладоледите на Папа

регистрация
Игри онлайн Папа Луи игри

Сладоледите на Папа

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.2 5 (33 гласа)

Сладоледите на Папа

Сладоледите на Папа
Скоро започваш работа в магазина за сладоледи на Папа Луи на спокоен тропически остров. Нещата обаче излизат извън контрол, когато Папа Луи трябва да напусне острова и оставя управлението на магазина за сладолед изцяло в твоите ръце. В същото време всички верни клиенти на Папа Луи пристигат на почивка на острова. В тази игра ще трябва да добавяш различни съставки, сиропи, сладоледи и да ги сервираш на клиентите. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш. Ревю

- играе се с мишката
Видео упътване

Сребърен медал
Точки 17457
Бронзов медал
Точки 16267
4
Точки 6070
5
Точки 5295
6
Точки 3105
7
Точки 1844
8
Точки 936
9
Точки 563
10
Точки 177
Точки
Игри с Папа ЛуиБлог
Игри с Папа ЛуиПапа Луи е сериозен бизнесмен, който притежава верига от ресторанти. Всеки ресторант е специализиран и предлага определена кухня на своите клиенти. Управлението на ресторанта е от огромно значение. За съжаление Папа Луи често е зает и трябва да пътува по работа, за това не може да управлява ресторантите сам. Игрите с Папа Луи предлагат много...
Прочети още

Сладоледите на Папа

Играй онлайн Сладоледите на Папа (Papa's Freezeria) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Сладоледите на Папа е онлайн игра с папа луи, сладолед, ресторант, симулация на работа, готвене, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Сладоледите на Папа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Сладоледите на Папа (Papa's Freezeria) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Сладоледите на Папа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Сладоледите на Папа е оценена с оценка 4.2 от 5 с 33 гласа и е играна 16K пъти.

Последни събития

Без аватар
gabilondo2106 спечели 22529 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
veni164
veni164 спечели 6070 точки (4 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
gabilondo2106 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg