Папа Луи Пиците атакуват

регистрация
Игри онлайн Папа Луи игри

Папа Луи Пиците атакуват

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.2 5 (13 гласа)

Папа Луи Пиците атакуват

Папа Луи Пиците атакуват Играй с Папа Луи и му помогни да спре атаката на пиците в тази онлайн игра с платформи. Използвай бомби и удрари с ръце, за да победиш лошите продукти за пица, които са се развилнели. Ревю

Използвай стрелките за движение, space за скок, Z и X за атака. Видео упътване

Игри с Папа ЛуиБлог
Игри с Папа ЛуиПапа Луи е сериозен бизнесмен, който притежава верига от ресторанти. Всеки ресторант е специализиран и предлага определена кухня на своите клиенти. Управлението на ресторанта е от огромно значение. За съжаление Папа Луи често е зает и трябва да пътува по работа, за това не може да управлява ресторантите сам. Игрите с Папа Луи предлагат много...
Прочети още

Папа Луи Пиците атакуват

Играй онлайн Папа Луи Пиците атакуват (Papa Louie When Pizzas Attack) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Папа Луи Пиците атакуват е онлайн игра с папа луи, пица, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Папа Луи Пиците атакуват на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Папа Луи Пиците атакуват (Papa Louie When Pizzas Attack) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Папа Луи Пиците атакуват не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Папа Луи Пиците атакуват е оценена с оценка 4.2 от 5 с 13 гласа и е играна 8K пъти.

Последни събития

Без аватар
dgirl28 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
Без аватар
GameNinja добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 6 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg