Комбиниран удар

регистрация
Игри онлайн Супер герои игри

Комбиниран удар

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.6 5 (3 гласа)

Комбиниран удар

Комбиниран удар Комбиниран удар Супер героите от отряда на Отмъстителите се събират за нови мисии в тази онлайн екшън игра. Червения череп се е съюзил с Дракула и Фюри ги е проследил в Манхатън. Железния човек е призован да се справи с първата вълна от злодеи. Помогни на Железния човек, Хълк, Капитан Америка и Тор да победят злодеите.

- играе се с мишката
Видео упътване

Комбиниран удар

Играй онлайн Комбиниран удар (Combined Strike) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Комбиниран удар е онлайн игра с супер герои, отмъстителите, железния човек, хълк, капитан америка, тор игри, от категория Екшън.

Можеш да играеш Комбиниран удар на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Комбиниран удар (Combined Strike) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Комбиниран удар не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Комбиниран удар е оценена с оценка 4.6 от 5 с 3 гласа и е играна 4K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg